Έναρξη της πρώτης φάσης εκπαίδευσης των επιτυχόντων του Προγράμματος Αγροτικής Επιχειρηματικότητας για Νέους

Ξεκινά σήμερα, 2/12/2013, στην Αθήνα η πρώτη φάση εκπαίδευσης των επιτυχόντων του Ολοκληρωμένου Προγράμματος Ανάπτυξης της Αγροτικής Επιχειρηματικότητας για Νέους, με την πρώτη ομάδα συμμετεχόντων.

TEDxAthens 2013_LiveStreaming

Η winbank και το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας “Εξέλιξη” του Ομίλου Πειραιώς θα φιλοξενήσουν το TEDxAthens 2013 σε ζωντανή μετάδοση από τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στο συνεδριακό κέντρο της Εξέλιξης στο Καστρί.

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για την σύνταξη οικονομοτεχνικών μελετών στα πλαίσια του Επενδυτικού Νόμου 4146/2013.

Το Κέντρο Βιώσιµης Επιχειρηµατικότητας εξέλιξη, του Οµίλου της Τράπεζας Πειραιώς αναλαμβάνει τη σύνταξη και υποβολή ολοκληρωμένων Επενδυτικών Σχεδίων, με σκοπό την υπαγωγή τους στα κίνητρα ενισχύσεων του νέου Επενδυτικού Νόμου (Ν. 4146/2013).

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες στα πλαίσια του προγράμματος ΤΕΠΙΧ- Επιχειρηματική Επανεκκίνηση

Εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών αναλαμβάνει την σύνταξη του επιχειρηματικού σχεδίου των επιχειρήσεων που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα και να χρηματοδοτηθούν με προνομιακούς όρους.

Έναρξη Προγράμματος Εκπαίδευσης Επιτυχόντων Αγροτικής Επιχειρηματικότητας για Νέους.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής των 50 επιτυχόντων του προγράμματος Αγροτικής Επιχειρηματικότητας για Νέους. Η εκπαίδευση ξεκινά στις 18 Νοεμβρίου για την Αθήνα και στις 2 Δεκεμβρίου για Θεσσαλονίκη.

Έναρξη Β΄κύκλου Σεμιναρίων Ενεργειακών Επιθεωρητών

Το Κέντρο Βιώσιµης Επιχειρηµατικότητας εξέλιξη, του Οµίλου της Τράπεζας Πειραιώς, πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελµατικής Κατάρτισης, υλοποιεί Εκπαιδευτικά Προγράµµατα Κατάρτισης µηχανικών για την προετοιμασία απόκτησης Άδειας Ενεργειακού Επιθεωρητή (Λεβήτων & Εγκαταστάσεων Θέρμανσης).

Πρόγραμμα Ενεργειακών Επιθεωρητών

Το Κέντρο Βιώσιµης Επιχειρηµατικότητας εξέλιξη, του Οµίλου της Τράπεζας Πειραιώς, πιστοποιηµένο Κέντρο Επαγγελµατικής Κατάρτισης...